نماد سایت بلاگ ایران هاست

آموزش افزونه wordfence security (افزونه ضد هک وردپرس) به زبانی ساده

آموزش افزونه wordfence security

یکی از راه های جلوگیری از هک سایت های وردپرسی  این است که می ­توانید با نصب افزونه ضد هک وردپرس روی سایت خود، در برابر حمله­‌ی هکرها مقاوم شوید. یکی از این افزونه ها، افزونه wordfence است. اگر هکری موفق شده باشد به سورس سایت شما دست یافته و بدافزاری را روی آن نصب کند، افزونه امنیتی وردفنس آن­ را پیدا کرده و به شما کمک می­ کند حذفش کنید. در این مقاله با آموزش wordfence security در خدمت شما هستیم.

روش های محافظت از سایت در افزونه wordfence

 

قابلیت های نسخه­‌ی premium افزونه وردفنس

نسخه­‌ی premium قابلیت­ها و امتیازاتی نسبت به نسخه free دارد که در این قسمت از آموزش افزونه wordfence security به آن­ها اشاره می­کنیم. از جمله:

صفر تا صد آموزش افزونه وردفنس

پس از دانلود افزونه wordfence security از اینجا، به سراغ نصب این پلاگین می رویم.

نصب این افزونه تفاوتی با افزونه ­های دیگر وردپرس ندارد و می­توانید از طریق بارگذاری فایل زیپ افزونه در هاست، یا مستقیما از بخش جستجوگر افزونه­ ها در پیشخوان سایت، برای نصب  وردفنس اقدام کنید.

اولین گزینه از چپ-wordfence security-firewall and malware scan

پس از نصب و فعال‌سازی افزونه، این صفحه برای شما نمایش داده خواهد شد:

آدرس ایمیل­تان را در کادر خواسته­ شده وارد کنید و با انتخاب یکی از دکمه­ های yes و no تعیین کنید که آیا مایلید از طریق ایمیل به­ روز­رسانی کنید یا خیر. سپس تیک کادر موافقت­نامه یا سیاست حفظ حریم خصوصی را بزنید و با فشردن دکمه continue به مرحله بعد بروید.

صفحه­‌ی بعدی که ظاهر می‌شود از شما کد یا کلید ارتقا به نسخه‌ی premium افزونه wordfence را می­خواهد. اگر قبلا این نسخه را تهیه کرده­ اید کلید آنرا در کادر وارد کنید، در غیر این صورت برای ادامه دادن با همان نسخه free روی no, thanks کلیک کنید.

تا این مرحله­‌ی آموزش افزونه wordfence security شما فقط افزونه را راه­ اندازی کرده ­اید.

 

بیشتر بخوانید: فایروال چیست

 

معرفی داشبورد افزونه wordfence

اولین بخش مورد بحث درآموزش افزونه وردفنس بخش داشبورد است. در صفحه­‌ی داشبورد، نمایی کلی از تنظیمات امنیتی افزونه را در سایت خود مشاهده می­ کنید. همچنین می­توانید اعلانات امنیتی، آمار IP آدرس­هایی که اخیرا مسدود شده ­اند، تلاش­های ناموفق برای ورود به سیستم، حملات بلاک شده و… را نیز در این بخش ببینید. آموزش تنظیمات افزونه wordfence ابعاد مختلفی دارد. تنظیمات پیش­فرض برای اکثر وبسایت­ ها جواب می­دهد، اما باید به مرور آن­ها را تغییر داد.

تنظیمات افزونه وردفنس

بخش Scan 

اسکنر wordfence، هرگونه تغییر در اندازه هسته­‌ی رسمی وردپرس و فایل­های افزونه ­ها را می­فهمد. همچنین فایل­ها را برای یافتن کدهای مخرب، url­های ناشناخته، backdoor­ها و… بررسی می‌کند. شما می­ توانید روند پیشرفت اسکن را در باکس­های زرد صفحه­‌ی اسکن، مشاهده کنید. بعد از پایان یافتن اسکن، اسکنر وجود هرگونه کد مشکوک، بدافزار و… را به شما گزارش می­دهد. همچنین اقداماتی که می­توانید برای رفع آنها انجام دهید را به شما توصیه می­کند.

نسخه‌­ی free این افزونه هر ۲۴ ساعت یکبار به صورت خودکار عملیات اسکن را انجام می­دهد. اما اگر نسخه­‌ی مورد استفاده شما premium باشد، میتوانید از سربرگ scheduling که در ادامه آموزش افزونه wordfence security با آن آشنا می­شوید، برنامه­‌ی دلخواه خود جهت اسکن را تنظیم کنید.

بخش firewall

firewall در وردفنس یک برنامه­‌ی مبتنی بر Php­ ست که دو سطح مختلف حفاظتی را به شما پیشنهاد می­کند. ما این دو سطح را در آموزش افزونه wordfence security به شما می­ آموزیم.

برای تنظیم سطح امنیت گسترده از بخش firewall روی گزینه­‌ی optimize firewall button کلیک کنید.

وردفنس سپس تست­هایی انجام می‌دهد تا پیکربندی سرور شما را تشخیص دهد و آن­را انتخاب کند. اگر آنچه انتخاب کردید با پیکربندی واقعی سرورتان مغایر بود، گزینه را تغییر دهید. سپس روی دکمه continue کلیک کنید.

در مرحله بعد wordfence از شما می­خواهد از فایل htaccess فعلی­تان پشتیبان­گیری کنید. روی دکمه download .htaccess کلیک کنید و بعد از اتمام بارگیری continue را بزنید. اکنون ملاحظه می­کنید که سطح امنیت شما به extended تغییر کرده.

 بخش Blocking

در ادامه آموزش افزونه وردفنس در این بخش، می­توانید IP­ های مشکوک را به صورت دستی، مسدود کنید.

سربرگ­های country و advanced نیز همان­طور که در ابتدای آموزش افزونه wordfence security گفته شد، برای بلاک گروهی یا بلاک کلیه هکرهای یک کشور می­ باشد.

بخش live traffic

در این قسمت می­توانید لیست IP­ های درخواست­ کننده صفحات مختلف سایت­تان را ببینید.

بخش tools و options 

در بخش options شما می­ توانید قابلیت­های افزونه­‌ی خود را فعال یا غیرفعال کنید. بخش tools نیز برای اطمینان حاصل کردن از قوی بودن پسورد کاربران سایت شماست. همچنین در این بخش می­توانید whois-lookup را برای تشخیص IP­های مشکوک فعال کنید.

حال اگر تصمیم به استفاده پلاگین wordfence گرفتید امیدواریم از اموزش افزونه wordfence security بهترین بهره را برده باشید. در نهایت به شما پیشنهاد می شود مقاله ما را برای کسب اطلاعات در حوزه افزونه امنیتی وردپرس مطالعه نمایید.

خروج از نسخه موبایل