نماد سایت بلاگ ایران هاست

چگونه فروشگاه اینترنتی موفق داشته باشیم ؟

چگونه فروش اینترنتی خوبی داشته باشیم

حتما شما هم موافقید که راه‌های مختلفی برای طراحی و نحوه ساخت سایت فروشگاهی وجود دارد. می‌توانید صفر تا صد، کدنویسی کنید و هزینه‌های آن را بپردازید. می‌توانید سفارش یک فروشگاه ساز پرتال را بدهید، تا برای شما طراحی کنند. می‌توانید مبلغی کلان به برنامه نویسان بدهید تا سایت مورد نظرتان را، طراحی کنند. هر کدام راهکار‌هایی هستند با هزینه‌های متفاوت و این مهم است که بدانی چگونه یک فروشگاه اینترنتی موفق داشته باشید؟ در ادامه سعی می کنیم برخی از موارد مهم برای داشتن فروش آنلاین خوب و داشتن فروشگاه اینترنتی خوب را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

فهرست این مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) پنهان

۵ چک لیست برای داشتن فروشگاه اینترنتی موفق

۱-فروشگاه اینترنتی موفق با ارائه تجربه کاربری بی نقص

کسب و کار های سنتی و مرسوم در قالب فروشگاه های حقیقی، با استفاده از المنت هایی مانند موسیقی ملایم و مرتبط، رایحه های دوست داشتنی، فروشندگان و کارمندان خوش بر خورد و خوش اخلاق، ویترین های شکیل و… سعی بر جذب مشتری و همچنین جذب وفاداری مشتری هستند. حال آنکه با فروشگاه ساز اینترنتی و با بکارگیری المنت های مناسب در یک فروشگاه اینترنتی موفق می توانید یک تجربه کاربری هم تراز با یک فروشگاه حقیقی لوکس برای مشتری خود ایجاد نمایید.

مسلما هدف اصلی یک کسب و کار آنلاین کاربر محور، بازگشت مشتری و وفاداری به برند است. به زبانی دیگر، کاربر نه تنها برای سفارش، پرداخت و تکمیل خرید خود با مشکلی مواجه نمی شود، بلکه ترغیب به بازگشت خواهد شد. کاری که امروزه در بسیاری از فروشگاه آنلاین موفق انجام می شود، بارائه تخفیف ها و امتیازات مختلف است.

 

 

چک لیست:

 

بیشتر بخوانید: گیمیفیکیشن چیست

 

۲- فروشگاه اینترنتی موفق با سازگاری پلتفرم ها و دستگاه های مختلف 

 

طی آمار تهیه شده، در حال حاضر ۷۱ درصد از کاربران، به صورت آنلاین از طریق موبایل و یا تبلت هوشمند خود خرید می کنند. حال آنکه ۸۸ درصد از این کاربران، تجربه ای نه چندان جالب در مواجه به وبسایت های غیر واکنش گرا (responsive) دارند.  هیچ گاه امکان پیش بینی اندازه صفحه نمایش کاربر شما وجود ندارد و تنها راه حل این مورد، طراحی سایت واکنشگرا است.

چک لیست:

 

۳- سیستم پرداخت و تسویه حساب

طبق آماری رسمی، ۶۸ درصد خرید های آنلاین، در صفحه پایانی خرید و هنگاه پرداخت ترک می شوند. صرف نظر از تعداد خرید هایی که نظر خریدار در لحظه آخر تغییر می کند، این مورد عموما به علت سرعت پایین بخش پرداخت، تردید در امنیت ، عدم ارائه راهکار های مختلف پرداخت و هزینه های اضافی غیر معقول است.

چک لیست:

 

 

۴-تصاویر محصولات و فروشگاه آنلاین موفق

مسلما امکان به خاطر سپردن جزئیات یک تصویر، بسیار راحت تر از به خاط سپردن توضیحات مربوط به آن است. چیزی که امروزه از آن با عنوان حافظه تصویری یاد می شود، می تواند شما را در راهبری فروشگاهتان یاری دهد.

چک لیست:

۵- فروشگاه اینترنتی موفق با بهینه سازی موتور های جستجو

عموما از دانش بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو به عنوان یک هنر یاد می شود. اگر تمامی موارد فوق را با دقت و ظرافت تمام روی وبسایت خود پیاده سازی کنید، زمانی که کاربر برای خرید به فروشگاه شما مراجعه نکند، فروشگاه شما با شکست مواجه می شود. افزایش رتبه الکسای سایت و بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو یا به اصطلاح SEO، یک کار تخصصی فراگیر و هزینه بر است. با رعایت نکات اولیه زیر، می توانید تا حدودی ترافیک وبسایت خود را از طریق موتور های جستجو بالا ببرید. اما برای ظاهر شدن نام وبسایت شما در صفحات اول موتور های جستجو، نیاز به مهندسی تخصصی SEO وجود خواهد داشت.

چک لیست:

امیدواریم با خواندن این مقاله در حوزه ی تجارت الکترونیک با فاکتور و چک لیست های داشتن فروشگاه اینترنتی موفق آشنا شده باشید و همچنین در پایان به شما پیشنهاد می کنیم مقاله ی نیچ مارکتینگ چیست را برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.

خروج از نسخه موبایل