نماد سایتنماد سایت بلاگ ایران هاست

۴ روش موثر برای بهبود محتوا با استفاده از شبکه های اجتماعی

ما می‌دانیم که یک استراتژی موفقیت آمیز در رسانه‌‌های اجتماعی مستلزم ارائه مطالب باکیفیت و جذاب برای کاربران است. اما سئوال اینجاست که آیا ما می‌توانیم از طریق بهبود محتوا با استفاده از شبکه های اجتماعی و افزایش کیفیت مطالب و ایجاد ارزش برای کاربران کنیم؟

فهرست این مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) پنهان

قطعا بله!

روش‌‌های مختلفی برای این کار وجود دارد. ما در این مقاله  به ۴ نمونه از بهترین روش‌‌‌ها درباره بهینه‌سازی محتوا با استفاده از شبکه‌‌های اجتماعی اشاره کنیم.

۴ روش برای بهبود محتوا با استفاده از شبکه های اجتماعی

  1. شناخت مخاطب از طریق شبکه های اجتماعی
  2. استفاده از شبکه‌های اجتماعی به عنوان ابزاری برای گوش دادن
  3. هدفمند کردن محتوا
  4. از محتوای تولیدشده توسط فالوورها استفاده کنید

۱-شناخت مخاطب از طریق شبکه های اجتماعی

رسانه‌‌‌های اجتماعی یکی از قدرتمندترین ابزارها برای شناخت کاربران و ارتباط با آن‌هاست. استفاده از شبکه های اجتماعی باعث می‌‌شود که به یک بینش صحیح از زندگی روزمره مشتریان خود دست پیدا کنید.

در صورتی که شناخت کافی از مشتریان و کاربران خود داشته باشید قادر خواهید بود به آسانی به سوالات زیر پاسخ دهید:

پاسخ به این سوالات می تواند در جهت بهبود محتوا مورد استفاده قرار گیرد.

به عنوان مثال با یک درک کامل از رفتار مشتریان در شبکه‌های اجتماعی، می توانید بهترین زمان را برای به اشتراک گذاشتن مطالب پیدا کنید و در نهایت میزان تعامل (Engagement Rate) آن ها با محتوای خود را افزایش دهید.

همچنین آگاهی از محتوای محبوب کاربران، باعث می‌شود که زمان شما برای تولید محتواهای کم ارزش هدر نرود.

[irp posts=”۱۷۲۷۳″ name=”SMO چیست | هر آنچه بایستی در مورد مقایسه SEO و SMO بدانید!”]

۲-استفاده از شبکه‌های اجتماعی به عنوان ابزاری برای گوش دادن

شما می‌توانید از شبکه‌‌های اجتماعی برای نظارت بر موارد زیر استفاده کنید:

 

هرچند تنها نظارت بر این موارد کافی نیست و شما باید با  تجزیه و تحلیل داده‌های موجود یک استراتژی مشخص برای بهبود تولید محتوای خود ترسیم کنید.

در مجموع محتوا نیازهای مختلفی را پوشش می‌‌‌دهد. یعنی شما باید هدف خود را از تولید محتوا تعیین کنید. به عنوان مثال هدف شما افزایش ترافیک سایت است و یا بهبود وضعیت کلیدواژه‌‌‌ها در نتایج گوگل و یا فعال کردن کارکنان بخش فروش؟!

مطمئنا انجام این فعالیت‌‌‌‌ها چندان ساده نیست، اما گوش دادن به شبکه‌‌‌های اجتماعی کمک می‌‌کند تا این امر آسان‌‌تر شود.

برای شروع می‌‌‌توانید به سوالات زیر پاسخ دهید:

 

۳-هدفمند کردن محتوا

اگر تنها درباره برند خود صحبت کنید مطالب به طرز فجیعی کسل کننده خواهند شد و به مرور کاربران خود را از دست خواهید داد. گزینش محتوا، یکی از تکنیک‌‌‌‌‌‌‌هایی است که می‌‌‌‌‌‌‌تواند به شما در این زمینه کمک کند. منظور از گزینش محتوا استفاده از مطالب مهم و درج نظرات کارشناسان شناخته شده است.

انجام صحیح این کار می‌‌‌‌‌‌تواند باعث تقویت ارتباط با صاحب نظران و کارشناسان حوزه مربوطه شود و ارزش محتوای ارائه شده توسط شما را افزایش دهد.

روش‌‌‌‌‌‌های مختلفی برای این کار وجود دارد اما از مهم‌‌‌‌‌‌ترین آن‌‌‌‌ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۴-از محتوای تولیدشده توسط فالوورها استفاده کنید.

از افرادی که شما را در شبکه‌‌‌‌های اجتماعی دنبال می کنند بخواهید مطالبی را درباره برند شما منتشر کرده و آن را از طریق هشتگ‌‌های اختصاصی به اشتراک بگذارند. سپس از بهترین موضوعات برای تولید یک محتوای جذاب استفاده کنید.

تولید محتوا توسط کاربران بسیار موثر است زیرا تجربه نشان می‌‌‌‌‌‌دهد مشتریان به افرادی که از محصولات و یا خدمات شما استفاده کرده اند اعتماد بیشتری می‌‌‌‌‌کنند.

از دیگر مزایای آن می‌‌‌‌‌توان به ایجاد یک رابطه احساسی بین مشتریان و برند اشاره کرد که این کار به افزایش مشتریان وفادار شما کمک می‌‌‌‌کند.

جمع بندی بهبود محتوا با استفاده از شبکه های اجتماعی

همان طور که از محتوا برای بهبود استراتژی‌‌‌‌‌های شبکه‌‌‌‌‌های اجتماعی استفاده می‌‌‌‌‌‌کنید، می‌‌‌‌‌‌توانید از شبکه‌‌‌‌‌‌‌های اجتماعی نیز برای بهینه‌‌‌‌‌‌‌‌سازی محتوای خود استفاده کنید.

البته برای انجام این کار نیاز است که یک سازمان، از هماهنگی قابل قبولی بین اجزای مختلف برخوردار باشد. هماهنگی در تیم‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلف در یک مجموعه می‌‌‌‌‌‌تواند باعث خلق آثار فوق العاده شود.

و در پایان پیشنهاد میکنیم قدرت شبکه‌های اجتماعی را دست کم نگیرید و حتما از آن‌ها برای ارتقای جایگاه کسب و کار خود استفاده کنید.

اگر در شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام فعالیت می کنید بهتر است مقاله سایز پست اینستاگرام را مطالعه کنید.

خروج از نسخه موبایل