فریم ورک لاراول چیست [مزایا و دلیل محبوبیت Laravel به زبان ساده]
اگر بخواهیم بصورت مختصر به سوال فریم ورک لاراول چیست پاسخ دهیم، باید گفت یکی از محبوبترین فریمورکهای PHP است و در این مقاله قصد داریم بپردازیم به اینکه دلیل محبوبیت این فریم ورک چیست انتخاب فریمورک مناسب برای اپلیکیشن سایت، یکی از سختترین جنبههای پروژه است.
زبان اسکریپت نویسی PHP فریم ورکهای متنوعی دارد مانند که در ادامه مقاله به معرفی فریم ورک لاراول می پردازیم.
بهترین فریم ورک های php
Laravel,Symfony,CodeIgniter<Yii 2,Phalcon و هر کدام قابلیتهای فنی منحصر به خود را دارند. اما فریم ورک لاراول ، در میان لیست فریمورکهای PHP جایگاه بالاتری دارد.تصویر زیر نشان میدهد که در چند سال گذشته، میزان محبوبیت لاراول تا چه اندازه بوده است.
تصویر فوق به وضوح نشان میدهد، چطور فریمورک لاراول در مقایسه با دیگر فریمورکهای PHP محبوبیت بیشتری داشته است.حال که با مفهوم لاراول چیست آشنا شدید در امتداد مقاله به بررسی تاریخچه لاراول چیست ، فریمورک های php و زبان برنامه نویسی لاراول چیست می پردازیم و به شما پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه زبان PHP چیست مقاله ما را مطالعه نمایید.
codeigniter چیست ؟
CodeIgniter یک چارچوب PHP MVC است که برای توسعه سریع برنامه های وب مورد استفاده قرار می گیرد. CodeIgniter برای اتصال به پایگاه داده و انجام عملیات مختلف مانند ارسال ایمیل ، آپلود فایل ، مدیریت جلسات و غیره از کتابخانه های جعبه فراهم می کند.
پیشنهاد ایران هاست برای وب سایت های لینوکس، استفاده از سرورهای ابری با سرعت و Uptime بالاست.
همین امروز سفارش دهیدتاریخچه فریمورک لاراول چیست ؟
در پاسخ به تاریخچه فریم ورک لاراول چیست بایستی گفت لاراول (به انگلیسی Laravel) یک چارچوب متن باز پی اچ پی (PHP) است در سال ۲۰۱۱، انجمن PHP شاهد انبوهی از رقابتها بر سر ساخت فریمورک بوده است. کنفرانس PHP پر از طراحان مختلف بود که در خصوص معرفی فریم ورکهای خود با هم رقابت میکردند. فریمورک لاراول نتیجه اینگونه رقابتها بود
اولین نسخه آزمایشی لاراول، در ژوئن سال ۲۰۱۱ در دسترس عموم قرار گرفت و نسخه ۱ آن نیز در همان ماه عرضه شد. با معرفی امکانات جدید و افزایش عملکرد، نسخه دوم لاراول در سپتامبر ۲۰۱۱ ارائه شد. نسخه ۲، یک نسخه کاملا سازگار با ساختار MVC بود.
نسخه ۳ لاراول نیز با معرفی خط فرمان جدید در سال ۲۰۱۲ عرضه شد. لاراول با عرضه نسخه ۳ به محبوبیت بیشتری دست یافت. این نسخه دارای یک محیط خط فرمان با نام Artisan بود و از سیستم پایگاه داده پشتیبانی میکرد. علاوه بر این، این نسخه یک سیستم ایجاد Package با نام Bundles را نیز معرفی کرد.
لاراول ۴ در سال ۲۰۱۳ با تغییرات ساختاری زیادی عرضه شد. در این نسخه، ساختار لاراول بطور کامل بازنویسی شد.
پس از نسخه ۴.۳، نسخه ۵ لاراول با تغییرات داخلی در دسترس قرار گرفت.
در سال ۲۰۱۹ نیز نسخه لاراول ۷ با معرفی امکانات و ابزارهای جدید ارائه شد. در این نسخه بهینهسازیهای فراوانی برای بهبود عملکرد لاراول اعمال شد.حال که با مفهوم تاریخچه لاراول چیست آشنا شدید در امتداد مقاله به بررسی دلیل پیدایش فریمورک لاراول چیست می پردازیم.
دلیل پیدایش فریمورک لاراول چیست ؟
اما در پاسخ دلیل پیدایش فریمورک لاراول چیست به بایستی گفت فریمورک لاراول یک فریمورک متن باز تحت PHP است که توسط Taylor Otwell توسعه داده شد. هدف وی از این کار، ایجاد یک جایگزین مناسب برای فریمورک CodeIgnitor بود، زیرا CodeIgnitor امکانات کاملی نداشت، به خصوص اینکه بصورت پیشفرض از سیستم احراز هویت پشتیبانی نمیکرد.
Taylor سعی داشت این مشکلات را حل کند و در عین حال فریمورکی را معرفی کند که دارای ساختار ساده، فرامین کوتاه و کدهای شفافی باشد.
الگوهای ساختار لاراول بطور کلی بر مبنای فریمورک Symfony است.
تاثیر استفاده از فریم ورک لاراول چیست ؟
سوالی که بسیاری از برنامهنویسان در خصوص لاراول دارند این است که آیا فریمورک لاراول تاثیری بر سرعت انجام پروژه آنها دارد؟
لاراول دارای امکانات و ویژگیهایی است که قطعا بر سرعت انجام پروژهها تاثیر میگذارد. با ما همراه باشید تا به بررسی برخی از این ویژگیها بپردازیم:
Service Container: این امکان به عنوان ابزاری قدرتمند وابستگی بین کلاسها را مدیریت میکند.
Queues : تعریف صف در لاراول، به شما این امکان را میدهد تا در انجام اموری که زمان زیادی نیاز دارند وقفه ایجاد کنید و در خصوص زمان انجام آن، بعدا تصمیمگیری کنید. لاراول دارای یک API متمرکز، برای مدیریت صف است.
Events: در لاراول، شما به راحتی میتوانید بر هر اتفاقی که در اپلیکیشن شما رخ میدهد نظارت کنید و به سرعت ریشه خطاها را پیدا کنید.
رابط کاربری : برجسته ترین ویژگی لاراول، رابط و محیط کاربری راحت آن است. این رابط کاربری بهعلاوه امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهد، تاثیر بسزایی بر سهولت و سرعت انجام امور دارد.حال که با مفهوم تاثیر استفاده از لاراول بر سرعت پروژه آشنا شدید در امتداد مقاله به بررسی مزیت استفاده از لارول چیست می پردازیم.
۱۱ مزایای استفاده از فریم ورک لاراول
در ادامه به بررسی برخی از امکانات و ویژگیها لاراول میپردازیم، ویژگیهایی که دلیل محبوبیت این فریمورک است.
۱- منظور از پشتیبانی از MVC و شی گرایی در laravel چیست؟
اولین و بهترین مزیت استفاده از فریمورک لاراول، این است که ازالگوی معماری MVC پیروی میکند و دارای Syntax زیبایی است که آن را در گروه فریمورکهای شیگرا قرار میدهد.
۲- احراز هویت و اعطای مجوز
لاراول از یک پیکربندی پیشفرض برای پشتیبانی از احراز هویت و اعطای مجوز استفاده میکند. با استفاده از ابزارArtisan، به راحتی میتوانید اپلیکیشن خود را با احراز هویت، امن کنید.
۳- منظور از سیستم پکیج laravel چیست ؟
سیستم پکیج، با نرمافزارها و کتابخانهها سرو کار دارد، و به اپلیکیشن این قابلیت را میدهد تا پروسه را بصورت خودکار انجام دهد. لاراول از یک composer به عنوان یک واسط مدیریتی استفاده میکند، این واسط تمامی اطلاعات مورد نیاز برای پکیج را مدیریت میکند. استفاده از پکیجها یک روش بسیار عالی برای افزایش سرعت توسعه است. Laravel Debug و Laravel IDE Helper از بهترین پکیجهای لاراول هستند.
۴- پشتیبانی از سیستم فایل چندگانه در laravel چیست ؟
لاراول، علاوه بر ذخیرهسازی در سیستم لوکال، بطور پیش فرض از سیستمهای ذخیرهسازی ابری مانند Amazon S3 و Rack Space نیز پشتیبانی میکند. جابهجایی بین گزینههای مختلف ذخیرهسازی، در لاراول به راحتی صورت میگیرد. هر فردی برای ذخیره فایلها، میتواند بصورت توزیع شده، از تمامی این سه سیستم در یک اپلیکیشن استفاده کند.
۵- کنسول Artisan در laravel چیست ؟
لاراول دارای محیط خط فرمان اختصاصی است که با نام Artisan شناخته میشود. کاربردهای رایج Artisan شامل انتشار پکیجها، مدیریت انتقال دیتابیسها و ایجاد کدهای boilerplate برای کنترلرهای جدید است. با این امکانات دیگر نیازی نیست برنامهنویسان به ایجاد کدهای ساختاری بپردازند.
۶- ORM در فریمورک لاراول چیست؟
در لاراوال، در مقایسه با دیگر فریم ورکها، بصورت پیشفرض از بهترین نوع ORM (نگاشت رابطه به شی) استفاده میشود. این ORM به شما اجازه میدهد تا با دیتایس به راحتی تعامل داشته باشید.
۷- منظور ازموتور قالب در laravel چیست ؟
لاراول بطور پیشفرض، دارای موتور قالب با نام Blade است. موتور Blade یک یا چند قالب را با یک مدل داده ترکیب میکند تا نتایج را ایجاد کند.
۸- زمان بندی وظایف
امکان تعریف زمانبندی، همراه با معرفی خط فرمان Artisan، در لاراول ۵ معرفی شد. این قابلیت به برنامه نویسان اجازه میدهد تا زمان بندیهای مختلفی برای اجرای وظایف مورد نظر تعریف کنند. این زمانبندی بر مبنای Cron کار میکند.
۹- گزارشات و اطلاع رسانی
لاراول، دارای نوعی از اطلاعرسانی است که در اپلیکیشنهای تحت وب مدرن، برای نمایش اطلاعات بصورت زنده مورد استفاده قرار میگیرد. این سیستم اطلاعرسانی، به شما اجازه میدهد تا اطلاعات را بین سرور و سرویس گیرنده به اشتراک بگذارید و بتوانید از اپلیکیشن، خروجی زنده بگیرید.
۱۰- منظور از ابزارهای تست laravel چیست ؟
وقتی که صحبت از تست اپلیکیشن لاراول میشود، فریم ورک لاراول بصورت پیشفرض دارای ابزارهای تست برای شناسایی خطاها است. با ادغام این ابزارها، تست لاراول به راحتی انجام میگیرد. با این کار، تست لاراول از طریق محیط فرمان Aristan نیز قابل انجام است.
۱۱- رابط کاربری واکنش گرا در فریم ورک لاراول چیست ؟
رابط واکنش گرا امکان جدیدی است که در نسخه ۵.۵ اضافه شده است.
مواردی که مطالعه کردید، علتهای محبوبیت فریمورک لاراول (Laravel) به عنوان یکی از بهترین فریمورکهای php است. از طرفی، محبوبیت لاراول در حال افزایش است و خدمات پشتیبانی آن نیز گستردهتر شده است.
امیدواریم با خواندن مقاله مفاهیم فریم ورک لاراول چیست را درک کرده باشید و با بهترین فریم ورک php آشنا شده باشید و در صورت لزوم اقدام به خرید هاست لینوکس یا همان خرید هاست لاراول ( هاست مخصوص لاراول ) کنید.
سوالات متداول کاربران
با کارت بانکی باشگاه ایران هاست پولتان به حسابتان باز می گردد.
همین حالا رایگان عضو شوید
زبان لاراول چیست و چرا لاراول را انتخاب کنیم خیلی خوب توضیح داده شد
فریم ورک لاراول چیست بسیار ساده توضیح داده شده ممنون از مقاله مفیدتون